ONZE WINKEL

Stuur ons een bericht

CONTACT

Nieuwendijk 2
5712EM Someren-Eind

+31 (0) 85 781777

service@masha-international

Do you have questions about how we can help your company? Send us an email and we’ll get in touch shortly.

ONZE WINKEL

Onze winkel bevindt zich in het hartje van Someren-Eind. De winkel bestaat uit ruim 500m2 en is helemaal in bourgondische stijl ingericht. Een winkel met uitstraling! Al onze producten worden hier dan ook optimaal gepresenteerd.

Naast presentatie bevindt zich achter in de winkel het proeflokaal. Hier geven wij wijn en bier workshops.

Benieuwd naar onze winkel? kom eens gezellig langs!

Onze missie

Vanuit passie voor de bourgondische levensstijl en onze doelstelling deze met onze producten bereikbaar te maken voor onze klanten, baseren wij onze missie op de volgende pijlers:

  1. Ultieme beleving – het meegeven aan de klant van een gevoel van plezier, een genotservaring bij zowel bezoek aan de winkel als geven of nuttigen van het product.
  2. Optimale service – het meegeven van het gevoel geholpen te zijn in advies, deskundigheid, ontzorging en afwerking. Zo helpen wij u bij uw keuze of pakketsamenstelling, geven wij informatie over de producten – van productie tot consumptie – en pakken wij het geschenk toepasselijk en stijlvol voor u in.
  3. Maximale klanttevredenheid – Uw oordeel is voor ons van het grootste belang. Wij horen het liefst dat u niets te wensen heeft overgehouden als u onze winkel verlaat en dat u graag nog eens terugkomt. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij dat graag terug en gaan wij aan de slag met verbeterpunten.

Onze geschiedenis

“Als echte Brabanders is ons het ‘pluk de dag’ motto met de paplepel ingegoten. Genieten van het leven is voor ons onlosmakelijk verbonden met genieten van smaakvolle kwaliteitsproducten als wijn en bier. De eindeloze smaaknuances die door allerlei factoren ontstaan fascineren ons en daarom hebben wij hier ons werk van gemaakt.”
De familie Kanters start in 2008 Masha-International. Uit een afstudeeronderzoek aan Fontys Hogeschool Eindhoven bleek dat er veel animo was naar het kisten van wijn en versturen als relatiegeschenk. Deze niche willen zij vanuit hun passie voor wijn opvullen met bijzondere en exclusieve producten en starten met de webshop wijnengeschenken.nl. Later volgen wijnkistjes.nl en picknickmand.nl.
Sinds de oprichting krijgt de familie Kanters vele tegenslagen te verwerken. Na een succesvolle start en groei in de beginjaren, gooit de crisis roet in het eten. Bij veel bedrijven wordt er gesneden in de budgetten voor de eindejaarsgeschenken en een terugloop van de verkoop is onvermijdelijk.
Het echtpaar geeft echter niet op. Naast het bourgondische hebben zij als echte Brabanders namelijk ook volharding meegekregen. Door met hun webshops andere segmenten te gaan aanspreken met dezelfde producten krijgen ze de verkoopcijfers weer omhoog.
In 2015 moet de opslagloods voor de voorraad vanuit het bestemmingsplan worden vervangen en een kostbare verhuizing volgt. Net als de familie alles weer een beetje op de rit heeft, slaat het noodlot in 2016 toe. De hevige hagelstorm die een plaatselijk gebied in Someren op 23 juni van dat jaar teistert treft veel woningen en bedrijven keihard. De loods van de familie Kanters ligt precies middenin het gebied. De familie raakt de loods en een groot deel van hun voorraad kwijt.

foto van winkel 3

Nog geen jaar na dato, openen zich de deuren van De Geneughten, als tastbaar bewijs van de volhardende persistentie van de familie Kanters. Naast een prachtig assortiment breiden zij hun activiteiten bovendien uit met het geven van workshops, in een inspirerende ruimte in de winkel. Hiermee werken zij aan alle kanten aan het omhoog brengen van de verkoopcijfers en maken zij iedere dag opnieuw de geneugten van het leven bereikbaar voor hun klanten.

Openingstijden:

Maandag Geopend op afspraak
Dinsdag Geopend op afspraak
Woensdag 10:00-17:00
Donderdag 10:00-17:00
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag Gesloten