Betalen

Betaling

 

 

 

 

Na het selecteren van de producten kunt u snel en eenvoudig de bestelling afronden. 
Wilt u een spoedbestelling kies dan voor de optie Ideal en neem even telefonisch contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de levertijd.
 
Betaling via Ideal of Paypall
Na het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor de betaaloptie Ideal of paypall. Wanneer u hiervoor kiest wordt u omgeleid naar een beveiligd gedeelte van uw bank waar u direct de betaling kunt afronden.
Tip! lees goed bij elke stap de instructies door alvorens verder te klikken.
 
Veilig betalen via vooruitbetaling.
Na het plaatsen van de bestelling bij Wijnkistje.nl ontvangt u per mail een proforma factuur met de betaalgegevens. Zodra de betaling bij ons ontvangen is sturen wij uw bestelling via DPD post direct.
 
Verzending onder rembours.
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail een factuur met het bedrag inclusief standaard verzending, de bijkomende rembourskosten worden volgens TNT post tarief in rekening gebracht.
 
Zakelijke klanten
Na retourzendending van een ondertekende orderbevestiging per fax geldt een betalingstermijn van maximaal 8 dagen na factuurdatum.
 
Afhalen in Someren.
Na uw bestelling nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor het afhalen van uw bestelling. Bij het afhalen van de goederen kunt u contant betalen.
 
Betaalgegevens wijnkistje.nl:
Masha International Kommerstraat 39 5712 XT Someren
Bankrelatie:ING nr.66.00.04.135
 
Vragen of opmerkingen over een betaling of verzending? info@wijnkistje.nl of +31493-473496